Werkwijze

Als u contact met mij opneemt, dan zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. In dit gesprek zal ik kennis maken met hond en baas.

Aan de hand van een vragenlijst probeer ik zoveel mogelijk informatie over uw hond te verzamelen, en worden de voorwaarden doorgenomen.

 

De eerste wandeling houd ik uw hond aan de lange lijn zodat deze kan wennen aan de roedel en de roedel aan hem. Als dit allemaal goed gaat mag hij daarna gewoon lekker los om mee te stoeien en te ravotten met de andere honden.

 

In een speciaal ingerichte bus met ventilatiesysteem wordt uw hond opgehaald, en aan het einde van het speeluur weer moe en voldaan terug gebracht.

 

Om alles overzichtelijk te houden voor mij en voor de roedel, loop ik met een maximum van 10 honden. De honden krijgen allemaal een halsband met penning om. Deze is voorzien van mijn gegevens en telefoonnummer. De honden worden los gelaten op een groot omheind veld met bomen, water en speeltjes. Ze kunnen hier naar hartenlust rennen en spelen, zonder weg te kunnen lopen.